Nagyné Lukács Anita

Rendelési idő: szerda 15:00-17:00

2009-ben szereztem diplomát a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának, dietetikusi szakán. A tanulmányaim befejeztével a Budapest XXI. kerületben, a Vénusz utcai Háziorvosi Rendelőintézetben kezdtem dolgozni mint dietetikus. A cukorbetegek magasabb szintű ellátása érdekében elvégeztem a diabetológiai szakápoló képzést is.

A Kertvárosi Orvosi Centrumban személyre szabottan, szükség esetén kontroll vizsgálatokkal kiegészítve, szakorvosainkkal szoros együttműködésben végezzük a páciensek diétás tanácsadását, figyelembe véve az életmódjukat, életritmusukat, diétás szokásaikat.

Szakterületem a táplálkozással befolyásolható betegségek, így a cukorbetegség, az inzulin rezisztencia, a szív- és érrendszeri betegségek, az elhízás megelőzésében, gyógyításában és a gasztrointesztinális megbetegedésekben a terápia részeként alkalmazott dietetikai kezelés.

Rendszeresen részt veszek a lakosság részére szervezett szűrővizsgálatokon, több alkalommal tartottam előadásokat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának Családorvosi Tanszékén orvosi táplálkozásterápia témakörében.