Új, színvonalas orvosi centrum Szigetszentmiklóson

Betegközpontú, barátságos, jól felszerelt és gyors: az új magánorvosi centrum fő célja, hogy kiváló szakemberekkel szolgálja az emelt színvonalú orvosi szolgáltatásokat igénylő ügyfelek igényeit.

A Kertvárosi Orvosi Centrum 2019. január 7-én nyílt Szigetszentmiklóson. A Centrum célja, hogy emelt színvonalú egészségügyi szolgáltatást nyújtson azok számára, akik valamilyen okból nem találják kielégítőnek a társadalombiztosítás által biztosított lehetőségeket.

A szolgáltatások magas színvonalának biztosítása érdekében a Kertvárosi Orvosi Centrumban különös figyelmet fordítunk a következőkre:

  1. A betegek állnak a középpontban. A Kertvárosi Orvosi Centrumban a pácienseink elégedettsége a fő szempont. Nálunk minden úgy történik, hogy azzal maximálisan megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak is.
  2. Szakértelem. A Centrumban kizárólag olyan orvosok dolgoznak, akik kiváló szakemberek és emellett empatikus, betegközpontú ellátást nyújtanak.

    Melyik rendelésre szeretne időpontot foglalni?:


    vagy küldjön e-mailt az info@kertvarosi.hu címre.


    Az időpont-egyeztetés kezdeményezésével hozzájárulok a fenti adataim e célból való kezeléséhez.

    1. Diagnosztika. A Centrum diagnosztikai és orvosi eszközei minden téren megfelelnek a legmagasabb szintű szolgáltatások támasztotta igényeknek.
    2. Nincs várakozás. A Kertvárosi Orvosi Centrum célja, hogy várólisták nélkül történjen a gyógyítás, a diagnosztika.
    3. Elérhetőség. A Centrum épülete kitűnően megközelíthető. A gépkocsival érkezők közvetlenül az épület mellett parkolhatnak, a legtöbb busz megállója pedig pár perces sétával elérhető. Az épület csendes, kényelmes és modern.
    4. Sokrétűség. Számos szakterület és vizsgálati típus áll már most is rendelkezésre, és kínálatunkat folyamatosan bővítjük. A jelenleg elérhető szakterületekről és orvosainkról itt tájékozódhat.

    Keresse bizalommal a Kertvárosi Orvosi Centrumot, akár szűrővizsgálatra van szüksége, akár már ismert betegségének kezeléséről van szó.