Magunkról

A Kertvárosi Orvosi Centrum azzal a céllal jött létre, hogy Szigetszentmiklós és térségének lakói számára hosszú várólisták nélkül ténylegesen is elérhetővé váljon a magas színvonalú szakorvosi ellátások minél szélesebb köre. A rendelőnkben elérhető szakellátások körét  ezért kifejezetten a helyi igényekhez igazodva, a leginkább keresett ellátásokból állítottuk össze. Emellett már a közeljövőben tervezzük további szakterületek bevonását, a rendelő szolgáltatásainak bővítését.

Szakértelem és betegközpontúság

Tudjuk, hogy egy orvosi vizsgálat mindig megterhelő, ezért is tartjuk kiemelkedően fontosnak, hogy a vizsgálatok és kezelések a páciensek lakóhelyéhez minél közelebb, rövid határidővel, betegközpontúan történjenek. Legfontosabb célunk, hogy pácienseink úgy részesüljenek magas színvonalú ellátásban, hogy az orvossal való találkozás e közben a lehető legkisebb kényelmetlenséggel járjon.

Hisszük, hogy a gyógyuláshoz és a páciens elégedettségéhez vezető legjobb út, ha az orvoshoz fordulást semmilyen zavaró tényező nem hátráltatja, és az orvosi ellátáshoz is kényelmes és biztonságos körülmények között kerül sor. A Kertvárosi Orvosi Centrumban ezért minden a betegekért van.

Orvosaink is olyan kiváló, tapasztalt szakemberek közül kerültek ki, akik maguk is elkötelezettek a betegközpontú ellátás mellett. A szakmai tudás, az alapos vizsgálat, a korszerű eszközökkel történő diagnosztika és terápia, valamint a minden részletre kiterjedő, empatikus kommunikáció a mindennapi munka alapja rendelőnkben.

Felszereltség

Hiszünk benne, hogy hatékony gyógyítás csak megfelelő technikai háttérrel képzelhető el. Rendelőnkben a legmodernebb műszereket használjuk, és laboratóriumi hátterünk is a legmagasabb elérhető szintet képviseli. Korszerű rendelőnkben 4 orvosi vizsgáló áll a betegek rendelkezésére.

Könnyű megközelíthetőség

Ha gépkocsival érkezik, közvetlen a rendelő mellett parkolhat.

Rendelőnk a szigetszentmiklósi buszjáratok megállóitól pár perc sétával elérhető.

Kényelem

Nálunk töltött idejét a lehető legkellemesebbé tesszük.

Rendelőnkben tágas, kényelmes váró- és vizsgálóhelyiségekkel, kertvárosi csendes, barátságos környezetben  várjuk a pácienseket.

A kisbabával érkezőknek pelenkázó sarkot alakítottunk ki. Nagyobb gyermekek számára rajz- és játéksarok áll rendelkezésre.