Május 25-étől megindulnak a szakorvosi rendelések

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnkben 2020. május 25-től a szakorvosi rendelések megindulnak.

Tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban jelentős mennyiségű előjegyzett vizsgálat elmaradt, valamint arra, hogy a hatályos egészségügyi előírások alapján a betegforgalmat csökkenteni szükséges, az előjegyzések és időpontegyeztetések során megértésüket és türelmüket kérjük.

Az Önök és munkatársaink védelme érdekében kérjük, hogy fokozottan tartsák be az alábbi szabályokat:

  1. Vizsgálatra, kontrollvizsgálatra, vérvételre csak és kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban érkezzen!
  2. Az előre egyeztetett vizsgálati időpontja előtt pontosan 10 perccel érkezzen a rendelőbe! Ha korábban érkezett, kérjük várjon az autójában vagy a rendelő udvarán! Késés esetén a hatályos egészségügyi rendeletek alapján a vizsgálatot elvégezni nem áll módunkban, telefonon tud új időpontot egyeztetni munkatársainkkal.
  3.  Másoktól legalább 1.5 – 2 méter távolságot tartson!
  4. A rendelő várójában legfeljebb 4 páciens várakozhat a kijelölt ülőhelyeken.
  5. A vizsgálatra kísérő nélkül érkezzen! Ez alól kivétel a kiskorú gyermek, mozgássérült vagy a gondnokság alatt álló páciens, aki kísérővel is beléphet.
  6. A rendelőben viseljen maszkot, melyet a rendelőbe lépés előtt helyezzen fel!
  7. A rendelő épületébe lépés után a következő biztonsági szabályok szerint szükséges eljárnia:
      • fertőtlenítse kezét a kihelyezett érintésmentes fertőtlenítőszer-adagolóban található kézfertőtlenítővel (a kézmosás helyes menetéről információs táblát a rendelőben talál);
      • belépés után munkatársunk érintésmentes lázmérővel ellenőrzi a testhőmérsékletét;
      • ezt követően kérjük töltse ki a koronavírus-fertőzéssel (COVID-19) kapcsolatos kérdőívet, és ha először jár rendelőnkben, kérjük töltse ki adatlapunkat is;
      •  munkatársunk útmutatásának megfelelően kérjük foglaljon helyet a váróteremben, és várjon, amíg kezelőorvosa szólítja.

A jelenlegi járványügyi helyzetben  fokozott higiénés szabályok betartásával igyekszünk Önöknek továbbra is a megszokott kellemes és biztonságos környezetben nyújtani szolgáltatásainkat.