Kardiológiai szakrendelés a Kertvárosi Orvosi Centrumban

2020. július 8-ától Dr. Voloncs Bernadett kardiológus szakorvos megkezdte rendelését a Kertvárosi Orvosi Centrumban

A kardiológiai szakvizsgálaton túl szív ultrahang-vizsgálatra, Holter vizsgálatra (24 órás EKG-monitorozás), ABPM vizsgálatra (24 órás vérnyomás-monitorozás) és terheléses EKG-vizsgálatra is van lehetőség az új kardiológiai szakrendelés keretein belül.

A kardiológia az orvostudomány belgyógyászati ágán belül a szív- és érrendszerrel foglalkozó szakirány. Kardiológiai rendelésünk keretében a veleszületett és szerzett szív- és érrendszeri eltéréseket vizsgáljuk és kezeljük. A fentiek közé tartoznak a veleszületett szívfejlődési rendellenességek, a ritmuszavarok, a szív koszorús ereinek szűkülete, a szívelégtelenség, az alacsony vagy magas vérnyomás, a szerzett billentyűhibák és a szív gyulladásos megbetegedései.

Amennyiben mellkasi fájdalom, szívtáji nyomás, erős szívdobogás, bizonytalan mellkasi panaszok, fulladás, nehézlégzés, lábdagadás, szédülés, gyengeség, esetleg eszméletvesztés, magas vagy alacsony vérnyomás jelentkezik, érdemes kardiológiai vizsgálatot végeztetnie.

Panaszmenetes pácienseknek is hasznos lehet állapotfelmérés céljából felkeresni a kardiológust egy életmódváltás, az aktív sportolás elkezdése előtt.

Rendelőnkben a magas színvonalú ellátás érdekében ultrahang diagnosztika (echocardiográfia), 24 órás vérnyomás-mérés (ABPM) és EKG-monitorozás (Holter), terheléses EKG-vizsgálat (ergometria) és széleskörű laboratóriumi háttér áll rendelkezésre.

Az alábbi űrlap segítségével kezdeményezheti időpont egyeztetését erre a rendelésre. Kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Melyik rendelésre szeretne időpontot foglalni?:


    vagy küldjön e-mailt az info@kertvarosi.hu címre.