Bővül a gasztroenterológiai szakrendelések köre a Kertvárosi Orvosi Centrumban

2020. október 15-étól Dr. Takács Rita gasztroenterológus szakorvos kezdi meg rendelését a Kertvárosi Orvosi Centrumban

Az újabb gasztroenterológiai szakrendelés révén tovább bővül a szolgáltatásaink köre és gasztroenterológiai problémákkal küzdő pácienseinket kibővített rendelési időben várják a terülelet kiválóan ismerő, magasan képzett kollégáink.

A gasztroenterológia az emésztőrendszerrel foglalkozó, a belgyógyászatból önállósodott szakterület. Az emésztőrendszer része a gyomron, vékonybélen és vastagbélen túl a hasnyálmirigy, a máj, az epehólyag és az epeutak. Ha Ön hasi fájdalmat vagy diszkomfortot, puffadást érez, széklete megváltozott, emésztése nem a megszokott, úgy érzi, hogy bizonyos ételek elfogyasztása után hasi tünetei alakulnak ki, vérszegény, érdemes gasztroenterológushoz fordulni. Nagy hangsúlyt fektetünk a daganatszűrésre, mert a vastagbél-daganatok az időben felfedezett rákmegelőző állapot (vastagbél polyp) időben történő endoszkópos eltávolításával megelőzhetők. Rendelőnkben gasztroenterológusaink munkáját ultrahang, hidrogénkilégzéses teszt végzéséhez alkalmas berendezés, vérvételi lehetőségek széles tárháza segíti.

Új kollégánk, Dr. Takács Rita 1998 óta a Bajcsy- Zsilinszky kórház gasztroenterológiai osztályán, és ambulanciáján dolgozik, 2002 óta dolgozik szakvizsgázott gasztroenterológusként. A gasztroenterológia területén nagy gyakorlattal rendelkezik alsó- és felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálatok, invazív beavatkozások, hasi ultrahangos vizsgálatok, illetve ultrahangvezérelt aspirációs citológai vizsgálatok terén, 2007-től végez endoszkópos ultrahangvizsgálatokat.

Az alábbi űrlap segítségével kezdeményezheti időpont egyeztetését erre a rendelésre. Kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Melyik rendelésre szeretne időpontot foglalni?:


    vagy küldjön e-mailt az info@kertvarosi.hu címre.