Dr. Bodó Örs Zsombor

Rendelési idő: Szerda 16:30-20:00

Általános orvosi tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végeztem, majd urológus rezidensként kezdtem dolgozni a Kolozsvári Urológiai és Vesetranszplantációs Intézetben.

Orvosi tevékenységemet mindig is a manualitás fejlesztése, ill. a korszerű műtétek elsajátítása vezérelte, így tanulmányaimat – gyermekorvos feleségemmel együtt – hamarosan Németországban folytattam, ahol tapasztalatot szerezhettem mind a laparoszkópiai urológiai sebészet, mind pedig az endourológiai beavatkozások területén, beleértve nemcsak a daganatok műtéti megoldását, hanem a kősebészetet is. Urológus szakorvosi diplomámat Jénában szereztem meg. Végül nyolc év után családi, ill. kulturális okokból költöztünk családommal Budapestre, ahol harmadik gyermekünk is megszületett.

Jelenleg az Országos Onkológiai Intézet Urológiai Osztályán dolgozom, ahol fő célom az európai irányelveknek megfelelő, tényeken alapuló, korszerű medicina alkalmazása. Várom Önt a szigetszentmiklósi Kertvárosi Orvosi Centrumban, ahol az orvosi kivizsgálás betegpreferenciától függően több nyelven is történhet: német, angol, román és természetesen magyar nyelven.