Dr. Nász Heléna

Rendelési idő: hétfőn 9:00-14:00 (páratlan heteken) ill. 15:00-20:00 (páros heteken)

2008-ban végeztem Budapesten, Radiológia szakvizsgámat 2013-ban szereztem meg. A diagnosztika már az orvosi egyetem alatt annak komplexitása miatt megtetszett. Ehhez szinte mindenhez érteni kell az anatómián és a sebészeten át egészen az akut kórképekig. Folyamatosan és dinamikusan fejlődik, mindig vannak új módszerek, technikák, és ezekkel együtt mi is fejlődünk.

Számomra az ultrahang diagnosztika fontos jelentőséggel bír. Folyamatosan tanulni kell, képezni és fejleszteni magamat. Sok esetre, sok gyakorlásra van szükség és mindig több mindent kell szem előtt tartani, hiszen nincsen két ugyanolyan ember. Az emlődiagnosztikát szívügyemnek tekintem.

Jelenleg itthon vagyok a 2,5 éves kisfiammal, emellett dolgozom vállalkozóként több helyen is. Könnyebb így, mivel rugalmasan be tudom osztani az időmet és nem felejtem el a szakmát a gyereknevelés mellett, meg aztán ki is kapcsol, ha dolgozhatok. Igyekszem egyensúlyozni a család, a munka és a szabadidő között. Szeretek olvasni, kifejezetten kedvelem a skandináv krimiket, és ha időm engedi, elmegyek jógázni vagy itthoni edzéstervvel mozgok. Szeretem, ha hasznosan tölthetem az időmet. Ugyan a napok elég gyorsan elmennek, de nem bánom.