Gasztroenterológia

A gasztroenterológia az emésztőrendszerrel foglalkozó, a belgyógyászatból önállósodott szakterület. Az emésztőrendszer része a gyomron, vékonybélen és vastagbélen túl a hasnyálmirigy, a máj, az epehólyag és az epeutak. Ha Ön hasi fájdalmat vagy diszkomfortot, puffadást érez, széklete megváltozott, emésztése nem a megszokott, úgy érzi, hogy bizonyos ételek elfogyasztása után hasi tünetei alakulnak ki, vérszegény, érdemes gasztroenterológushoz fordulni. Nagy hangsúlyt fektetünk a daganatszűrésre, mert a vastagbél-daganatok az időben felfedezett rákmegelőző állapot (vastagbél polyp) időben történő endoszkópos eltávolításával megelőzhetők. Rendelőnkben gasztroenterológusaink munkáját ultrahang, hidrogénkilégzéses teszt végzéséhez alkalmas berendezés, vérvételi lehetőségek széles tárháza segíti. A vizsgálat keretén belül gasztroenterológus kollégáink a hasi ultrahang vizsgálatot is el tudják végezni, amennyiben Ön éhgyomorra érkezik.

Gasztroenterológia szakrendeléseink árairól ITT tájékozódhat.

Orvosaink:

Dr. Bacher-Takács Tímea

Dr. Bacher-Takács Tímea gasztroenterológus kollégánk az endoszkópos vizsgálatokat (gyomortükrözés, vastagbéltükrözés) a Kertvárosi orvosi Centrumban történő előzetes konzultáció után a Budai Gasztroenterológiai Centrumban végzi, ahol altatásos vizsgálatok végzésére is van lehetőség (a részletekről ITT tájékozódhat).

Dr. Takács Rita

Az alábbi űrlap segítségével kezdeményezheti időpont egyeztetését erre a rendelésre. Kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Melyik rendelésre szeretne időpontot foglalni?:


    vagy küldjön e-mailt az info@kertvarosi.hu címre.