Kardiológia

A kardiológia az orvostudomány belgyógyászati ágán belül a szív- és érrendszerrel foglalkozó szakirány. Kardiológiai rendelésünk keretében a veleszületett és szerzett szív- és érrendszeri eltéréseket vizsgáljuk és kezeljük. A fentiek közé tartoznak a veleszületett szívfejlődési rendellenességek, a ritmuszavarok, a szív koszorús ereinek szűkülete, a szívelégtelenség, az alacsony vagy magas vérnyomás, a szerzett billentyűhibák és a szív gyulladásos megbetegedései.

Amennyiben mellkasi fájdalom, szívtáji nyomás, erős szívdobogás, bizonytalan mellkasi panaszok, fulladás, nehézlégzés, lábdagadás, szédülés, gyengeség, esetleg eszméletvesztés, magas vagy alacsony vérnyomás jelentkezik, érdemes kardiológiai vizsgálatot végeztetnie.

Panaszmenetes pácienseknek is hasznos lehet állapotfelmérés céljából felkeresni a kardiológust egy életmódváltás, az aktív sportolás elkezdése előtt.

Rendelőnkben a magas színvonalú ellátás érdekében ultrahang diagnosztika (echocardiográfia), 24 órás vérnyomás-mérés (ABPM) és EKG-monitorozás (Holter), terheléses EKG-vizsgálat (ergometria) és széleskörű laboratóriumi háttér áll rendelkezésre.

Kardiológiai szakrendelésünk árairól ITT tájékozódhat.

Orvosunk:

Dr. Voloncs Bernadett

Az alábbi űrlap segítségével kezdeményezheti időpont egyeztetését erre a rendelésre. Kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Melyik rendelésre szeretne időpontot foglalni?:


    vagy küldjön e-mailt az info@kertvarosi.hu címre.